Radisson Blu Resort Saidia Garden Hotel

Geniet van een ontspannen 5-sterrenverblijf aan het strand onder de mediterrane zon van Marokko.

HOTEL

PRESENTATIE

Het Radisson Blu Resort, Saidia Garden, combineert de geneugten van het leven aan de kust met de voordelen van een rustig golfuitstapje.

Ons hotel beschikt over moderne faciliteiten voor het hele gezin, waaronder een kinderclub, minidisco, dagelijks muzikaal entertainment en twee buitenzwembaden.

  • Elk van onze 150 kamers biedt een prachtig uitzicht op de plaatselijke golfbaan of de tuinen van het resort.
  • Neem een du
  • Ga door met je workout routine of geniet van een op fitness gericht activiteitenprogramma met je familie in ons all-inclusive fitnesscentrum.
  • Het Kids & Co kinderprogramma is ontworpen om onze jongste gasten te inspireren en te vermaken. Een minidisco, twee kinderclubs en een tienerclub bieden uw kinderen een onvergetelijke vakantie in VIP-stijl.
  • Als u honger heeft, heten ons restaurant en de bar u van harte welkom met heerlijke internationale gerechten, bereid met lokale ingrediënten.

Ontspan met Radisson Blu!


Uitstekende locatie!


Saïdia, een favoriete bestemming voor internationale toeristen, staat ook bekend als de "Blauwe Parel" vanwege het kristalheldere blauwe water en het strand, een van de langste van het land, dat zich uitstrekt zover het oog reikt. Saïdia is ook ideaal gelegen nabij Oujda, de internationale luchthaven.

HOTEL

DE SLAAPKAMERS

The Radisson Blu Resort, Saidia Garden, boasts 150 comfortabele, elegante kamerselk met een terras van 11 m² dat een prachtig uitzicht over de regio biedt.

Ontspan met Radisson Blu!

Je vindt verfijnde details, waaronder een zacht kleurenschema en verfrissende badkamerartikelen.

Geniet van een comfortabel verblijf met airconditioningen proef de restaurants van het hotel ontbijtbuffet in de ochtend.

HOTEL

RESTAURANT & BAR

Geniet van een assortiment mediterrane gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten.

Geniet van een mediterraan buffet met de beste lokale ingrediënten en een selectie Arabische gebakjes in Atlas, een buffetrestaurant met terras. Het is geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt een scala aan heerlijke gerechten voor elke smaak. Je kunt ook naar de zwembadbar Oasis gaan om te genieten van koele drankjes en snacks in de warme zon.

  • In L'Atlas, een buffetrestaurant met terras, dompel je jezelf onder in een kleurrijke selectie salades, unieke pastagerechten, verse vis en lokaal vlees. Trakteer jezelf na de maaltijd op vers fruit en overheerlijke desserts.
  • De Oasis poolbar is een andere gastvrije plek waar je je kunt verfrissen met een heerlijk hapje en een drankje bij het zwembad.

Toegang via de weg

  • Neem de snelweg A2 vanuit Casablanca/ Rabat/ Meknès/ Fez en vervolgens de nationale weg N2.
  • Nationale weg N16 van Tanger naar Nador.
  • Nationale weg N2 vanuit Oujda.

Luchtdienst

  • Internationale luchthaven OUJDA op 55 km met vluchten vanuit FRANKRIJK vanuit PARIJS, BEAUVAIS, MARSEILLE, MONTPELLIER, TOULOUSE, STRAATSBURG en in het seizoen LYON. Vanuit België vanuit CHARLEROI. Uit Duitsland uit WEEZE en FRANKFURT. Maar ook uit SPANJE.
  • NADOR internationale luchthaven op 93 km met vluchten vanuit PARIJS, MARSEILLE en MONTPELLIER en in het seizoen LYON en STRAATSBURG.
  • Neem contact met ons op via het contactformulier.